Så skriver andra om mig....

Louise sjunger så vackert för alla i Linköping både på LHC-matcherna men framför allt för alla barn som har det svårt! Många insamlade kronor till BRIS har hon medverkat till med ett stort engangemang. Ett tufft liv har hon, men tänker ändå på barnen i första hand.

För sitt enorma & osjälviska engagemang för de utsatta barnen i Sverige!

Louise har en styrka och förmåga att engegera sina medmänniskor för att hjälpa de som av olika anledningar är svaga i samhället! Hon arbetar ideelt och samlar in bidrag till BRIS, hon är engegerad i Stadsmissionen etc. Denna tjej är verkligen värd att uppmärksammas!

Har genom föreläsningar och konserter visat hur det är att ha en missbrukande förälder att ta hand om under hela uppväxttiden. Hennes öppenhet kan hjälpa andra i samma situation. Dessutom är hon en mycket bra artist.

För att hon alltid sjunger på Nationalsången på LHC:s matcher. Men även för att hon med ett hjärtligt engagemang skänker intäkter till BRIS för att hjälpa barnen. Alltid är hon glad och positiv och hon är en riktig Linköpingsprofil att se upp till.

Snygg, pigg och glad tjej. Ställer upp i olika sammanhang. Trevlig att prata med. Önskar henne lycka till med musiken i framtiden.

För hennes stora engagemang för Bris!

Att jobba ideellt för Bris, år ut och år in. Det om något gör Louise Gylling till en självklar kandidat.
Hon om någon vet hur utsatta barn har det. Hennes egen uppväxt var minst sagt tuff. Men hon är en tjej med inre styrka och envishet. Och det i kombination med musiken har hjälp henne att överleva. Hon behöver verkligen uppmuntras i sin kamp för barnen!

Som trots sin svåra uppväxt haft kraft att vända det till något positivt samt mod att berätta för att på så sätt kanske kunna hjälpa andra i en liknande situation. Starkt gjort!

För sitt stora engagemang för Bris, för sin sång, för sin varma personlighet.

En så varm och härlig tjej, som gläder så många, bl a med sin sång. Jag kände hennes mamma litet genom kyrkan.
LOUISE ANDERSSON GYLLING
En jätte snäll granne och människa som bry sig om alla och hon har hjälpt så många människor på massvis med sätt under åren så hon förtjänar verkligen att bli Årets Liköping bo
----
Glad, pigg tjej som bjuder på sig själv och olika musikstilar.
----
Louise är glad och spontan, samt har en bra röst. Hon är värd en nominering för hon bjuder på sig själv.
----
En fantastisk kvinna med ett oefterhärmligt samhällsengagemang! Bara det faktum att hon ensam genom sina fina konserter samlat in mer pengar till BRIS än någon annan privatperson i Sverige gör henne till en värdig vinnare!
----
Louise Gylling för att hon sedan 96 samlat in en kvartsmiljon till Bris. Ingen enskild person I Sverige har samlat in så mycket som hon. Hon föreläser drogförebyggande för högstadiebarn och exvis blivande lärare. Hennes musik , egna texter och dikter glädjer människor I alla åldrar. Hon är en sann vän med ett stort kärleksfullt hjärta. Alltid redo att räcka ut en hand. En sann medmänniska.
----
EN UNDERBAR KVINNA SOM TÄNKER PÅ ANDRA FÖRE SIG SJÄLV. VARJE GÅNG HON FÅR BLOMMOR EFTER ETT FRAMTRÄDANDE SÅ GER HON BORT DEM TILL NÅGON. FRÄMLING ELLER GRANNE. ALLT FÖR ATT MÄNNISKOR SKA BLI GLADA. HON ÄR ETT FÖREDÖMME FÖR ANDRA.
----
Hennes stora varma hjärta och hennes kamp för alla människors lika värde. Hennes arbete för barn som far illa. Det drogförebyggande arbetet. Sången som glädjer så många. 10års ideelt arbete för LHC med Nationalsången. Det kärleksfulla och varma sätt hom möter människor på. Ett starkt civilkurrage och rättspatos
----
Louise för att hon med ett värmande leeende tar sig tid att se, prata med och hålla om de hon möter. Grannar, människor på stan, i kön i affären, expediten i kassan,publikvärd i ishallen, ja alla ser hon och tar sig tid att prata med och glädja. Sprudlande i sin livsglädje mycket varm och kärleksfull.
----
Min stora syster "makes me proud" hon är verkligen någon att se upp till och ta efter. Hon visar hur behandla andra med värdighet. Hennes människokärlek är enorm. Hennes mörka varma sångröst sprider glädje i hjärtat. Att alla hennes skivor säljs tillförmån för något är också fint. Hon ställer alltid upp
LOUISE GYLLING
Louise är personen som sätter färg på LINKÖPING. Hon hjälper dem som har det tufft genom sång och glädje, samt visar alltid sitt inre intresse för människorna runt omkring sig. Utöver dessa fantastiska egenskaper är hon alltid engagerad i det hon företar sig oavsett om det är ett samtal till någon eller sina framträdande! Tack för att få möjligheten att hjälpa dig!
----
Louise medmänsklighet och stora hjärta som ser alla. Att outtröttligt år efter år samla in pengar ordna stora välgörenhetskonserter där allt oavkortat går till Bris och Fmn, precis som hennes skivor. Glädje och kärleksspridare. Ett hjärta av guld som slår för människor hon möter.Barnen som ingen hör s röst!!
----
Allas vår storasyster! Louises stora hjärta rymmer så mycket och så många och hennes energi och omtänksamhet är enormt glädjande för så många, inte bara hennes familj utan även människor som behöver hjälp och tröst och råd. Louise är fantastisk på så många sätt och jag tycker att hon är värd all erkännande, uppmärksamhet och erkännande! Tack för allt Lisa
----
För hennes arbete på skolor runt om. Föreläsningar och bemötande av barn och ungdomar. Genom sin "livsberättelse" berör hon de som lyssnar på djupet. Det är svårt att ta till sig den mängd brev och mail Louise får efteråt av 100tals ungdomar och som hon också besvarar. Åtskilliga är de barn hon dagligen har kontakt med. Tack breven bevisar styrkan i det hon gör!
----
Hon visar mer än gärna vad äkta omtanke är. Hon har alltid en enorm energi! Möter man henne blir man alltid smittad av hennes leende. Dessutom går det ju inte att tala nog om allt hon gör för MASSOR olika grupper i Linköping. En LKPG-profil som verkligen förtjänar att få credit för sitt enorma engagemang och sitt stora hjärta!
----
If we talk about the most important person in we have to talk about Louise Gylling, how spell bounded us not just only because of her wonderful voice and performance on stage, what ever has been showing by her. The most important of her activities are her social engagement. Since years she is the host of benefit concerts, where she is collecting money. But it is no just t
---
Om vi ska prata om viktiga personer 2006 måste vi prata om Louise Gylling,som inte bara trollbinder oss med sin vackra röst utan vad hon än tar sig för. Hennes viktigaste arbete är ändå hennes sociala engagemang. En kvinna med en sådan rik profil´kan bli årets Linköpingsbo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0